Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sony Playstation 3 képes leírás - Playstation.tlap.hu
részletek »

Sony Playstation 3 - Playstation.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: playstation.tlap.hu » Sony Playstation 3
Keresés
Találatok száma - 10 db
 PS3 tapasztalatok - Logout

PS3 tapasztalatok - Logout

Ízelítő a tartalomból: Ha valaki nem biztos benne, hogy milyen készülékkel van dolga, akkor a gép hátulján található típusszám alapján lehet megmondani. Ennek a formája a következő: CEC???? vagy pedig az újabb (Slim) verzióknál CECH-20?? A különböző verziók tulajdonságairól itt lehet többet megtudni: PlayStation 3 Secrets Playstation 3 a Wikipedia-n GameCon PS3 FAQ (magyar) A PlayStation 3 'lelke' az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melyből egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerűen bekapcsolható a másik. Hatot használhatnak a fejlesztők, a hetedik az operációs rendszeré. * Cell Broadband Engine * 45nM csíkszélesség * 8 párhuzamosan működő processzormag * 4MB L2 cache (8 x 512KB) * 256 Gigaflops művelet A grafikus műveleteket a közös NVIDIA-SCEI fejlesztésű 'RSX' nevű GPU végzi el, amely képes 480i/576i SD-től 1080p-s 1920x1080 HD jelet kiadni. A PlayStation 3-nak 256 MB XDR fő memóriája van, és 256 MB GDDR3 memóriája az RSX-nek. Monitorral is használható, de csak HDCP-képed DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele! * 24 milliárd képpont/másodperc * 550 MHz-es órajel * SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon * 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

PlayStation 3 3D képességek

PlayStation 3 3D képességek

Szeptember elején érkezhet meg a Sony PlayStation 3 konzolgépéhez az a szoftverfrissítés, mellyel immár a 3D-s Blu-ray filmeket is lejátssza majd a gép. A PlayStation 3 konzol képességeit a megjelenése óta több tucat szoftverfrissítés révén újabb funkciókkal egészítették ki (vagy éppen vettek el a kezdetek óta meglévő funkciókat, mint például a Linux-támogatás), ezzel a módszerrel 'tanítják meg' a konzolt a 3D-s Blu-ray kiadványok megfelelő feldolgozására és megjelenítésére - a szükséges feldolgozási kapacitás bőségesen rendelkezésre áll a hardverben. Az otthoni 3D-s házimozizáshoz ettől függetlenül elengedhetetlen lesz a térhatású kép megjelenítésére képes tévékészülék is.

PlayStation 3 Secrets

PlayStation 3 Secrets

The purpose of this webpage is to provide information (a majority are secret or are hard to find) on the PS3. If you think you know all there is to know about the PS3, read the following and you might learn a thing or two that you didn't know before. It is updated as new information is uncovered in the public, so visit often if you wish to keep up to date on the latest secrets. Please link to this webpage rather than copy the contents. And do remember that the ads support this page so visit them if they interest you. Do you have a secret? Leave a post at: PS3 Discussion Forum. Table of Contents: PS3 Model Differences PS3 Audio PS3 Video PlayStation 3 Hardware PS3 Peripherals PS3 Security PS3 Networking Linux on PS3 Programming on the PS3 The Future Super Secrets

PlayStation 3 Secrets

PlayStation 3 Secrets

The purpose of this webpage is to provide information (a majority are secret or are hard to find) on the PS3. If you think you know all there is to know about the PS3, read the following and you might learn a thing or two that you didn't know before. It is updated as new information is uncovered in the public, so visit often if you wish to keep up to date on the latest secrets.

PlayStation Move

PlayStation Move

A Sony bemutatta a következő PlayStation 3 mozgásérzékelős kontrollert, mely a Sony válasza a Nintendo Wii Remote-ra és a Microsoft Project Natal-ra. Az új kontroller neve: PlayStation Move. A Sony 100 dolláros ár alatt tervezi forgalomba hozni az eszközt, egy csomagban a PlayStation Move-ot, a mozgásérzékelő kamerát és egy játékot. Meglátjuk a Sony ezzel meg tudja-e szorongatni a Wii-t a saját piacán.

PS Store:  Amit tudni kell

PS Store: Amit tudni kell

Kezdjük azzal ,hogy a PS3 nettre kötve mutathatja meg magát teljes egészében. Tudták ezt a Sony fejesei is. Ezért egy jól megkonstruált dolgot hoztak létre PSN néven (Playstation Network ). Ennek szerves része a Store. Más néven Online bolt. Ez jellemzően az adott ország nyelvén kommunikál a felhasználóval. Ez az online bolt rengeteg mindent tartalmaz. Játékdemokat, Trailereket (játék és film.) háttér képeket, Témákat a PS3 unkra, Játék add-on okat, PSP Full játékokat és demókat illetve régebbi PSOne gameket. És ami a legfontosabb teljes játékokat is amelyek kimondottan Playstation 3 ra készültek. Ezek minigamek amelyek instant szórakozást nyújtanak a felhasználónak. Nem egész estés játékok. Bár már azok is megtaláhatóak. Fizetés Bank kártyával ill . Playstation Cardal lehetséges. A másik ilyen jellegű Store a video store ,de ha jól tudom Japánon és az Usán kívűl IP cím szűrés alapján nem elérhető. Úgyhogy ezt hagyjuk. Végül is egy online videókölcsönző ami vásárolni is engedi a delikvenst ha tetszik a film. Tömören ennyit a Storerol.Lézezik még Singstar store is. De ezt nem ismerem. Csak annyit tudok róla ,hogy itt a játékhoz vásárolhatunk dalokat.

PS3 firmware download

PS3 firmware download

Download the latest PS3 system software here. Latest system software update Find out what features are included in PS3 system software update 3.15. An update to the PS3 system software was released on 10 December 2009. If you update your PS3 system, the system software version will be 3.15 and the following features will be updated. In order to download PS3 system software version 3.15, you will need a minimum 165MB of free space on either the PS3 Hard Disk Drive (System Update) or on removable storage media (PC Update).

PS3 Hungary

PS3 Hungary

Ps3 Hungary! - Gyere tarts velünk...| The Next Generation Console! Ez nyílt oldal, amely a Playstation3 konzolgépet és a hozzá kapcsolódó újdonságokat szeretné megmutatni az érdeklődőknek , illetve segítséget kíván nyújtani azoknak , akik még most ismerkednek a témával.

PS3 user manual

PS3 user manual

A PLAYSTATION3 System Software (rendszerszoftver) User's Guide (felhasználói útmutatója). Ez az útmutató a rendszerszoftver 2.50-es verziójához készült. A legutóbb frissített funkciókról az adott régióhoz tartozó SCE webhelyen talál információt. FONTOS Egyes PLAYSTATIONŸ3 rendszerű készülékmodellek korlátozott mértékben kompatibilisek a PlayStationŸ2 format software formátumú szoftverekkel.

Hirdetés
Sony Insider

Sony Insider

Sony Insider is an online resource/blog/news portal founded by Christopher MacManus (with help from Stan Medvedenko) delivering news, product reviews and other in-depth articles and announcements from all corners of the Sony empire. Our aim is to be informal, but informative - balanced, but entertaining. Comments and feedback are encouraged. We welcome anyone to write an article for us or tip us on news, but do understand we will not accept all submissions; please ensure content is well written, relevant, and informative. Sony Insider was established in June of 2008.

Tuti menü