Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PS3 témák - PlayStation 3 themes képes leírás - Playstation.tlap.hu
részletek »

PS3 témák - PlayStation 3 themes - Playstation.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: playstation.tlap.hu » PS3 témák - PlayStation 3 themes
Keresés
Találatok száma - 5 db
Letölthető PS3 témák

Letölthető PS3 témák

Mert a változatosság gyönyörködtet! Unod a Playstation 3 menüjét? Eleged van a minden nap látott ikonokból? Valami másra, újra, színesebbre, vadabbra, izgalmasabbra vágysz? Csekkold a PS3Center és az AllPS3Themes gazdag gyűjteményét, töltsd le és telepítsd az új menütémákat. Ha Pendrive-ról telepítesz PS3-ra, készíts egy PS3 mappát, azon belül egy THEME (mindent nagybetűvel) foldert, és ebbe másold bele a témát - így felismeri a gép.

PS3 Témabeállítások

PS3 Témabeállítások

Témabeállítások; Az XMB képernyő elemei, például a háttér vagy a képernyőn megjelenő szöveg betűkészletének testreszabási beállításai. Téma; Az XMB képernyő látványelemei, például az ikonok és a háttér beállítása. A témák a (PlayStationŸStore) áruházból vagy a régió SCE webhelyéről tölthetők le. Ha egy témát a PS3 rendszeren tölt le, a letöltés befejezése után a telepítés automatikusan megtörténik. Ha a témát számítógép használatával tölti le, egy [PS3] - [THEME] nevű mappa jön létre az adathordozón, és a téma ebbe a mappába kerül. A Theme fájlokat [.P3T] kiterjesztéssel kell elmenteni. Egyes PS3 készüléktípusok esetén az adathordozók használatához USB-adapter szükséges (nem tartozék). Ha a témafájl több hátteret is tartalmaz, a téma háttere véletlenszerűen fog változni. Azokat az ikonokat, amelyek nem részei a témafájlnak, a témafájlban más ikon helyettesíti majd, vagy alapértelmezett XMB képernyőikonként maradnak meg. Elérhető olyan számítógépes szoftver, amely lehetővé teszi saját témafájlok készítését a PS3 rendszerre. További információ az oldalon!

PS3 Theme Creator

PS3 Theme Creator

Welcome to home of PS3 Theme Creator software, an easy to use tool to view, create, generate PS3 Themes in realtime. No need to go through tedious xml files or 100s of menus to create/edit your theme. This tool is a WYSIWYG tool by just pointing and clicking to change theme icons. Please try out my software and let me know what you think. If you have any comments/suggestions/feedback please email me. Thank you and have fun! A.R.K PSNID: TrojanBlade PS3ThemeCreator 2.0 Release Updates digg it review it N4G PSU 1. Support for FW2.5 icons. 2. Support for sounds. 3. Includes tool to convert audio file to vag format. 4. Drag and Drop images directly to the icons and backgrounds. 5. New preview mode. 6. Notification of missing icons on screen. 7. Double clicking on p3t files will launch them directly in PS3ThemeCreator. 8. Bug fixes.

PS3 Themes

PS3 Themes

Welcome! PS3 Themes is your primary source for customizing your Playstation 3's XMB. All our PS3 themes are free to download. PS3 Themes is your source for customization of your playstation 3 XMB PS3 Themes - #1 Site for PS3 Themes

Sony PS3 Themes colletion

Sony PS3 Themes colletion

Sony PS3 theme gyűjtemény és hivatalos PS3 témák letöltése. Kategóriák: PS3 Official Abstract/Nature Comics/Anime Film/TV Gaming/Games Humor/Funny Music/Artists People/Models Cars/Bikes Sports Tech/Computer

Tuti menü