Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PS3 Slim hírek, információk képes leírás - Playstation.tlap.hu
részletek »

PS3 Slim hírek, információk - Playstation.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: playstation.tlap.hu » PS3 Slim hírek, információk
Keresés
Találatok száma - 9 db
A PlayStation 3 nyeri a konzolok versenyét?

A PlayStation 3 nyeri a konzolok versenyét?

Egy elemzőcég szerint a jelenlegi gépgeneráció életciklusának végére az utolsóból első lesz. Bár most az ún. új generációs játékkonzolok között eladott darabszám alapján magasan vezet a Nintendo Wii, egy elemzőcég szerint e piacon is az nevet majd, aki utoljára nevet. A Strategy Analytics szakértői - akik a San Franciscó-i Game Developers Conference (GDC) nyitónapjához igazították a jóslat közzétételét - azt mondják: a kurrens gépek életciklusának végére a jelenleg a versenyben utolsó Sony fogja átvenni a vezetést.

A PS3 Slim fele annyi energiát fogyaszt mint elődje

A PS3 Slim fele annyi energiát fogyaszt mint elődje

A PS3 Slim fele annyi energiát fogyaszt mint elődje - Egy kísérlet alapján a PS3 Slim jóval kevesebb energiát fogyaszt mint elődje. Boldog lehet a Greenpeace mert "zöldül" a Sony konzolja. Legalábbis ami az energiafelhasználást illeti. Egy kísérlet alapján, amiben különféle állapotban mérték a gépek teljesítményét, számottevő különbségek adódtak a Slim modell javára. A táblázatban jól látható, hogy már standby üzemmódban is jóval kisebb a fogyasztás, de nagyok a különbségek játék közben is. Blu-ray film nézése esetén is kevesebbet fogyaszt, viszont itt nem tudja felvenni a versenyt egy "mezei" Blu-ray lejátszóval.

Jön a 250GB PlayStation 3 slim verzió

Jön a 250GB PlayStation 3 slim verzió

Az endgadget-nek sikerült információkat szereznie a következő PS3 Slim verzióról, a 250 GB-os bundle-ről, mely az Uncharted 2-vel lesz csomagolva. Időközben kiderült, hogy az Uncharted 2 mellett Assassin's Creed II, and Gran Turismo 5 bundle-k is érkeznek, valószínűleg októberben.

Kivehető a PS3 Slim merevlemeze

Kivehető a PS3 Slim merevlemeze

A Sony új PlayStationje mindent tud, amit az elődje, de az új konzol 32%-kal kisebb helyet foglal el és emellé 34%-kal kevesebbet fogyaszt. A merevlemeze is könnyedén kivehető. Ráadásul még olcsóbb is. A PlayStation 3 Slimet hivatalosan a hét elején mutatták be, valójában azonban már réges-régen tudni róla mindent. Az Európában szeptember 1-jén megjelenő konzol ára 300 euró környékén várható. Tudása megegyezik a PS3-éval, ami különbség, hogy kisebb és könnyebb, valamint van egy kivehető merevlemeze. A 32%-kal kisebb méretű és 34%-kal kevesebb energiát fogyasztó (a fogyasztás kényes téma a PS3 életében) PS3 Slim egyik eddig nem ismert újdonsága az, hogy a 120 gigabájtos beépített merevlemez egyszerűen eltávolítható, méghozzá garanciavesztés nélkül; ugyanis a Sony direkt így tervezte. A 2,5 hüvelykes SATA merevlemez háza az előlapi panelen bújik meg, az optikai meghajtó alatti részen. Egy műanyag fedlapot kipattintva ki kell csavarnunk egy kék csavart, és máris hozzáférünk a HDD-hez. Mindez szándékos a Sony részéről, tehát nem arról van szó, hogy valamilyen pozitív "hibára" leltek volna az első tesztelők. A cikk folytatása a PcWorldön.

Már majdnem 3D-s konzol a PlayStation 3

Már majdnem 3D-s konzol a PlayStation 3

Új rendszerfrissítést (firmware) adott ki a Sony a harmadik generációs PlayStation játékkonzolhoz. A 3.30-as szoftver az első olyan frissítés, melynek segítségével a jövőben megjelenő, 3D-s játékmegjelenítést támogatja a konzol. A japán gyártó tavaly ősszel jelentette be, hogy a 3D-s korszak kezdeti szakaszának egyik alappillére lesz a PlayStation 3 konzol felkészítése a háromdimenziós képi megjelenítésre. A cég a 3D-s mozik mellett a videojátékoknál is támogatja a térbeli megjelenítést, feltéve, hogy a rendszerrel kompatibilis televíziókészülék csatlakozik a konzolhoz. A Sony elsőként a játékoknál engedélyezi a 3D-s megjelenítést, melyet a most kiadott, 3.30-as firmware "készít elő" - az új képességet azonban tartalom hiányában egyelőre nem lehet kihasználni.

Perelhető a Sony a PS3 Linux eltávolítása miatt

Perelhető a Sony a PS3 Linux eltávolítása miatt

Megkezdődött az első közérdekű csoportos per a Sony ellen, miután a vállalat önkényesen eltávolította a Linux futtatásának lehetőségét a már üzemben lévő PlayStation 3 konzolokból is. A vállalat gyakorlatilag egyáltalán nem reagált a felhasználói felháborodására. Magyarországon is támadható, véli egy szakértő. Mint arról a HWSW is beszámolt, a Sony március végén közölte, hogy az április elsején a PlayStation 3 gépekhez érkezett új firmware frissítés, amely a 3.21 verziószámot viseli, megszünteti a Linux operációs rendszerek bootolását lehetővé tévő "Other OS" menüpontot.

Playstation Move bemutató és előteszt

Playstation Move bemutató és előteszt

Két órát nyúztuk hihetetlenül intenzív módon a PlayStation Move-ot, s lehetőségünk volt kipróbálni a két legfontosabb nyitójátékot, a Start the Partyt és a Sports Championst. Hamarosan beköszönt a mozgásérzékelős-háború, lássuk hát, hogy a Kinect vetélytársa mivel indul csatába!

PS3 Slim - az első bundle

PS3 Slim - az első bundle

PS3 Slim - az első bundle - Épphogy hivatalos lett a PS3 Slim és már itt is az első bundle. A Csomag tartalma egy az új PS3-ból és egy Gundam játék, a Kidou Senshi Gundam Senki. A csomag tartalma az előzőeken kívül még egy kód is, amivel egyedi tartalmakat és egy Gundam animációs filmet tölthetünk le HD minőségben. Az összeállítás már csak a játék miatt is valószínűleg csak Japánban fog megjelenni, tehát szeretettel várjuk az Európába szánt csomagot is.

Sony PlayStation 3 120GB (PS3 Slim) - Full Review

Sony PlayStation 3 120GB (PS3 Slim) - Full Review

A long-overdue price drop, a hard-drive bump, and a compelling physical redesign make the Sony PlayStation 3 more desirable than ever. To the casual observer, there's nothing particularly slim about the new Sony PlayStation 3's ($299.99 direct) sleek black housing-it's only when you compare it with its nearly three-year-old counterpart, the previous-gen PS3, that you see how much smaller it is. The bigger news here, however, is the $100 price drop; the original PS3 retailed for $600 when it launched in 2006, and up until last week, the least-expensive PS3 you could buy was $400-and that was for a console with an 80GB hard drive. A more-reasonable $300 now buys you an incredible gaming device that's more compact, sports a roomier 120GB hard drive, and is one of the best Blu-ray players you can find. In general, the new PlayStation 3 offers a near-identical experience to the previous-generation console, which, incidentally, is still available, but for $100 less. It's also $299.99, but with the larger case and a smaller hard drive (80GB), it's hard to see why anyone would opt for it over the PS3 slim. (At $399.99, the existing 160GB version is also $100 cheaper.)

Tuti menü