Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PlayStation és a Linux képes leírás - Playstation.tlap.hu
részletek »

PlayStation és a Linux - Playstation.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: playstation.tlap.hu » PlayStation és a Linux
Keresés
Találatok száma - 6 db
Installing Linux onto your Sony PS3

Installing Linux onto your Sony PS3

Keen to further expand the capabilities of your PS3? What better way than to install Linux! - We show you how. Introduction and Preparation. Linux on Sony hardware has been done before, but not to any great success. Some of you may remember that the PS2 could run a strange version of the open source OS with a bought package that gave you a 40GB HDD, a keyboard and a mouse. However, it did not allow for any functionality of the DVD-ROM because Sony thought you might start using your PS2 to rip off all their games.

Linux futtatása Sony PlayStation 3-on

Linux futtatása Sony PlayStation 3-on

Fórum a HUP-on a Linux PS3-as futtatásáról. A fórumindító hozzászólás: Megjelentek a szükséges Linux kernel patch-ek a Sony tegnap óta kapható konzoljához. Használatukkal bármilyen PowerPC disztribúció alkalmassá tehető a PS3-on való futtatásra. A letölthető bootloader és kernel patch-ek valamint a szükséges dokumentációk innen tölthetők le.

Linux installálása PS3-ra - instrukciók magyarul

Linux installálása PS3-ra - instrukciók magyarul

Fel akartam rakni Linuxot, igen, csak múlt időben, azért mert a YDL (hivatalos Playstation 3 ill. nem hivatalos de mégis hivatalos linux a Yellow Dog linux) csak és kizárólag 720 felbontás felett működik. Bravó! De tényleg, a többiek meg mehetnek a fenébe, mert ugye régen 640x480 vagy alatta is futott a linux, most már kezd windowsra hasonlítani és 720 alatt csak a fekete képernyőt látom. De azért leírom, hogy meddig jutottam, mert tanulságos. Először is a format, system settingsben ott van a format, ami nem olyan format mint amit megszoktunk, kezdjük ott, hogy a quick format része iszonyatosan gyors. Kb. 3-4 másodperc volt. De nem sietek, először is elmentettem duplán az adatokat, egyrészről a backup utility-vel, másrészről pedig a játékállásokat meg kimentettem kézzel, tudjátok info menü és copy. Mondom a többi adatot meg ha letörli egyefene, hiszen a wifi beállításokat újra beállítom, a PSN felhasználóim megvannak, más meg nem kell. Folytatás a blogon!

Linux PlayStation 2 -re - Wikipedia

Linux PlayStation 2 -re - Wikipedia

Linux for PlayStation 2,Articles with unsourced statements from September 2007,Articles with unsourced statements from March 2009,PlayStation,Linux distributions,AbiWord,Adhoc Party for PlayStation Portable,Arch Linux,Camera,CentOS,Compact disc Linux for PlayStation 2 - Wikipedia, the free encyclopedia

Linux PlayStation 3 -ra - Wikipedia

Linux PlayStation 3 -ra - Wikipedia

Linux on the PlayStation 3,Cleanup from March 2009,Wikipedia articles needing clarification from March 2009,Articles with unsourced statements from March 2009,Special:Search/Linux on the PlayStation 3,Linux for PlayStation 3,2000,3D graphics,480i,480p,Adhoc Party for PlayStation Portable. Linux on the PlayStation 3 - Wikipedia

Linux PS3-ra, videók

Linux PS3-ra, videók

For those of you who have grown tired of the Playstation 3's user interface and are proficient with Linux, this video is a must-see. It demonstrates how to install Linux on your PS3 operating system without reformatting its hard drive or needing to pay for the USB keyboard for you PS3.

Tuti menü