Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Válasz hozzászólás írása Playstation fórum 22748 számú bejegyzésére
részletek »

Válasz üzenet írás Playstation fórum 22748 számú bejegyzésére

Írd le véleményed, tapasztalataid a(z) Playstation fórumon. Kérdezz bátran másoktól! Kellemes fórumozást kívánunk!
Fórum
Itt vagy: playstation.tlap.hu » playstation.tlap.hu fórum » írás a fórumra

Új hozzászólás küldés

*
Neved
*
Üzeneted
15000 karaktert írhatsz még
Kép
(.jpg, .gif, .png formátum)
Küldés
Válasz üzenet küldése Nagyobb tárkapacitást kap a PlayStation 3 hozzászólására
A Sony Computer Entertainment európai részlege a most zajló Gamescom kiállításon bejelentette, hogy Japán után Észak-Amerikában és Európában is boltokba küldi a PlayStation 3 játékkonzol új változatait.
A modellfrissítés után a PlayStation 3 konzolokból álló választék továbbra is két típusból áll majd, amik a beépített merevlemez méretében különböznek egymástól. A japán cég a jelenlegi, 120 gigabájtos és 250 gigabájtos háttértárral ellátott verziót egy 160 és egy 320 gigabájtos modellel helyettesíti októbertől. Ezeket a típusokat jelenleg is be lehet szerezni, igaz egyelőre csak Japánban, ahol tradicionálisan előbb jelennek meg a konzolgépek újabb kiadásai, illetve ahol a boltok polcain több olyan modell is megtalálható, amelyeket más régiókban nem hoznak forgalomba.

Amint azt Sándor Csabától, a Sony Central and Southeast Europe Kft. termékmenedzserétől megtudtuk, az új változatok bevezetése után a jelenleg kapható modellek csak a készlet erejéig lesznek elérhetők, a nagyobb merevlemezzel ellátott példányokat pedig változatlan áron értékesíti majd a cég. Akárcsak a jelenlegi kínálatból, úgy az új változatból is érkeznek majd játékokkal egybecsomagolt kitek, valamint várhatóan elérhető lesz olyan kiadás is, melyhez a szeptember 15-én megjelenő mozgásérzékelős kontrollert, a PlayStation Move-ot csomagolják.
Az új PlayStation 3 változat a merevlemez méretén kívül a belső felépítést tekintve várhatóan nem különbözik majd a most kapható változatoktól. A gyártó tavasz óta 45 nanométeres csíkszélességű Cell processzorral, és 40 nm-es RSX grafikus processzorral látja el a PlayStation 3-at, ami az eredeti, tavaly szeptemberben megjelent Slim változatokhoz képest nagyjából 15-20 százalékkal kisebb áramfelvételt, illetve csendesebb hűtést eredményez.

A Sony a Gamescom konferencián az új modellek bejelentése mellett elsősorban a jövő hónaptól kapható Move-ot demózta, valamint újabb részleteket árult el a platformon rövidesen megjelenő exkluzív címekről. Így bemutatták többek közt a mostanáig nagyjából másfél millió példányban elkelt Heavy Rain című, filmszerű történetvezetéssel ellátott akcióthriller speciális, Move vezérlővel játszható változatát, a jóval barátságosabb, kreatív játékosok millióit behálózó LittleBigPlanet franchise második részét, valamint a platform-exkluzív FPS-sorozatok, így a Resistance és a Killzone harmadik részét is megmutatták a nagyközönségnek, legalább egy rövid betekintő trailer erejéig.

Forrás: HWSW:
http://www.hwsw.h u/hirek/45101/sony-pla ystation-3-ps3-konzol- videojatek.html

Tuti menü